Senaste på snapchat

Det var en kväll för nån dag sen... Den kvällen var det roligare för E att söka efter bilar än att mysa med mig. Undrar varför, jag är ju liksom cärldens snällaste människa när jag har mens! Typ.

Mor och far kom hem från Sverige och hade med sig lite godsaker hem. Provade persika mango smaken (celsius) när jag hade nattskifte. Helt god!

Jag sov aldrig i solen. Hann ligga där i 5 minuter så försvann den...

Resultatet av att ha haft en fläta i över ett dygn. Paulina the sheep... Världens möjliga färger skiftar mitt hår i också!

Eftersom det inte var mycket sol ute idag och jag har lepo dag från träningen så bänkade jag mig i soffan och ett.. Eller två... Avsnitt Pretty Little Liars iväntan på bättre tider.

Det var de senaste dagarna på min snapchatshistoria. Dock inte allt... Har en ovana att snappa lite för mycket mellan varven. #tjejmedförmycketfritidhärhej 

| | Kommentera |

Hundliv

Igår började jag prova på ett nytt träningsprogram. Har varit förkyld en längre tid nu så passar bra att prova på något nytt nu när jag börjar bli återställd. "10 km kymmenessä viikossa" heter det och jag fann det i JoksuPlus 2015. 10km på 10 veckor är ju inte sådär jättestor framgång, utan mera myrsteg kanske. Eller har jag fel? Nåväl, det började med 20 min lätt joggning + 5min gång + 10-15min lätt joggning. Det var den första dagen. 
 
Jag tog med hunden eftersom hon är lite väl sällskapssjuk och jag tänkte hon skulle klara av det. Jovars. 5 minuter orkade hon och sedan lag hon sig platt på mage. Tur var att jag var relativt nära mormors så jag kunde slänga av hunden en stund sålänge jag avslutade mitt pass. Jag följde det inte till punkt och pricka eftersom det var för mycket mygg för att kunna gå. Och i slutet drack jag ett glas vatten hos mormor och hämtade hunden. Bambi orkade faktiskt springa hem eftersom jag mutade henne med godisben bara vi kom hem. Otroligt att man ska vara hund men i själva verket beter sig som en "lenkkimakkara". 
 
Bambi fick sedan sitt godisben, och jag tog en sväng om med dammsugaren. Idag har vi däremot regnväder och nu har det även börjat blåsa rejält. Lite sol orkar dock fram mellan varven i små stunder. Så, hunden vägrar röra sig ur soffan. 
 
 
Hade jag varit hund hade jag nog inte gjort mycket mer idag heller än vad som visas på bilden. "Man e väl int hund fö assit entå".
Allmänt, Träning, vardag | | Kommentera |

Midsommaroutfit och dåligt sällskap

Hej på er!
Jag blev så glad att solen sken på midsommarafton. Till och med såmed glad att jag drog på mig en klänning. Edward fick äran att köpa den åt mig när vi var på resa, på hans födelsedag till och med. Jag hade på mig klänningen när vi åt, och böt om till något mera myggvänligt innan jag och E begav oss av till Kovjok för att mata mygg. Och jag måste verkligen klaga på sällskapet. De med vingar då, de utan var bra! Jag skulle helst av allt utrota dessa hemska myggor eftersom de tydligen gillar mig... och min rumpa. 

Det blev en relativt tidig kväll för oss eftersom vi skulle till jobb dagen efter. Nykter var jag också, och det var ett riktigt bra val. :)
| | Kommentera |
Upp