De tre magiska

Långledigt, Åvist och världens bästa. Blir det mycket bättre?
 
Sitter i Kållby med två katter som sällskap. Ska ta och vakna till lite, fixa mig och sedan dra in till Jeppis för att handla lite. Sedan ska jag hem till Åvist för att göra sådant jag vill göra. Det är måndag och jag är ledig!
 
Allmänt | | Kommentera |

6 dagars skolvecka

Det är fredag idag. Imorgon lördag. Vanligtvis brukar jag hoppa upp och ner på en fredag kl.12 eftersom jag brukar få åka hem till alla där. Vad gör jag här nu då? Jo har haft skoladag till klockan halv fem (okej vi gjorde inget vettigt sedan halv 3) och imorgon ( LÖRDAG?!?!?!?!?!!!!!) går vi till klockan 12 (egentligen halv 3). Varför? Jo så de kan stänga internaten under vappen och första maj så vi inte kan sova här om vi ska festa. Även om de försöker bortförklara sig är det helt obvious. Fast jag lider inte, tackar dem för några extra dagar istället!
 
Kvällen kommer iallafall att gå ganska långsamt tror jag. Jag ska sitta här i min säng, lyssna på radio och skriva juridikarbete... istället för att vara hemma med han bästa! Just nu har jag sån lust att bara ta bilen och köra hem. Men jag ska försöka hindra mig själv till att göra det. Har frånvaro redan så det räcker!
 
Har tryckt på "disconect" knappen på fb. Blev nummer två. Troligen inte ett inlägg för varje dag men nått i veckan.
 

Allmänt | | Kommentera |

sexbomb

Gårdagen bestod av finskaläsning. Just kidding! Hanna hade fyndat nya spelkort på loppis (som ni kan se på bilden nedan). Och att sitta och ordna korten i olika kategorier var roligare. Kaffe var också ganska roligt. Varför har jag börjat dricka det? Nästan svart dessutom....
 
Har under någon konstig anledning började jag i måndags blöda näsblod och när jag sprang till wc:n hade jag ingen aning om dörren var öppen eller inte eftersom allt var svart. Hann tänka "nej nu far det" men så han jag sätta mig ner innan jag svimmat. Igår kväll menade jag svimma igen och var nära att falla över ett batteri. Och imorse steg jag upp lite väl snabbt. Länge sedan min kropp tyckt att den ska bråka med mig. Flera år sedan faktiskt.
 
De försöker ju iallafall koncentrerar sig på finskan (ida försöker). Men det gick inte så bra.
 
---------------------------------------------------------------------------------------
Nu är det så att det finns tre alternativ:
1. Jag fortsätter blogga som vanligt. Lite nu som då när jag har något att säga
2. Jag tar bort att det länkar till fb, börjar skriva mer personligt, vad jag tycker och tänker, har mer bilder osv.
3. Jag börjar ge mer träningstips, bilder och sådant.
 
Just nu känns det som om jag skulle ha mest lust med 2an. Eller fortsätta som jag gör. Eller kanske en blanding mellan 1an och 2an. Vill bara få tillbaka min inspiration. Nu helst.
Så snälla, hjälp mig!
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp