Teahouse

Morning! 

Tänkte bara kika in och hälsa alla ett snabbt godmorgon! Skolbänken väntar men först ska en snabb frukost avnjutas. 

Måste bara visa mitt te-hus som jag fått av en kompis för något år sedan. Praktiskt och supergulligt!
| | Kommentera |

Från heta bloggdebatter till drömmar om tid

Hej!
 
Det börjar bli 2 veckor sedan jag bloggat sist. Inte pågrund av bloggtorka, utan pågrund av tidsbrist. Ibland måste man prioritera här i livet och människor har redan råkat ut för en del av mina prioriteringar. Därför är självfallet bloggen också ett. Skolan har mer eller mindre tagit livet av mig den senaste tiden...
Nå, inte har den finlandssvenska bloggvärlden stått still för det. För er som missat senaste nytt ska jag dra igenom två omtalade områden för tillfället. På tapeten ligger främst Galan 2015. Även om jag inte är någon storbloggare eller satsar hejvilt på bloggen vore det ändå roligt att besöka galan som dessutom kommer att vara här i Vasa. Sätta på sig en fin långklänning, glittriga smycken, fixa hår och smink och gå dit med ett smil på läpparna. *drömmer mig bort lite*. Och vem vet? Kanske man skulle ta sig mer tid att skriva och satsa lite mer på bloggandet efter en sån boost (förhoppningsvis, jag tror det blir succé)!?! 
 
 
Foto: Ann-Sofi Sandin
 
 
Ett annat hett ämne är det här med detoxing och vikt/träningshets osv. På den här fronten finns alla möjliga inlägg ur olika synvinklar. Sara, Daniela, Cindy och Karolina är bland annat bloggare som gett sig in i debatten. Jag kommer själv inte att ge mig in i debatten något mer (peppar peppar). Jag vet mycket väl hur det är att ha en osund relation till mat och träning MEN jag vet också hur det är att ha en sund relation till dem. Och oj så roligt det är att träna hårt, och oj så gott det är att äta efteråt. Och där emellan. Och innan... (Måste bara påpeka att idag har jag endast en sund relation till mat.)
 
 
 
Nåjaa, det var ju inte det jag skulle lyfta fram i kvällens inlägg egentligen. Pågrund av lite tid hade jag tänkt drömma mig bort till ett fjärran land där man har all tid i världen.
Då skulle jag bland annat:
- Träna mer än jag gör för tillfället ( har den senaste tiden blivit max 3 gåner per vecka)
- Sticka vantar, sockor och pannband
- Virka härtligt mjuka tofflor till vintern
- Sy in/om flera klädesplagg. Bland annat sånadär Adidas byxor som alla har. Köpte ett par på Stadium på barnsidan och de passar nog men sitter verkligen inte snyggt... Får försöka fixa det inom snar framtid.
- Göra härliga smoothies till frukost
- Umgås mera med vänner. Speciellt såna jag inte sett på ett tag.
 
Vad borde jag göra och sätta all fokus på? Jo... Skolarbeten och tentläsning. Vet inte hur jag ska bli klar med allt och hur jag ska orka. Men, samlar krafterna emellanåt med att mysa med pojkvännen, familjen och familjens hund Bambi. Så nog ska jag väl orka! Ett och annat glas rött i goda vänners lag blir det också mellan inlämningsupgifterna. 
 
Imorgon är det tent i artkännedom som gäller! Siktar på att komma igenom den även om jag inte riktigt läst ordetnligt. "Tar det på talang" är morgondagens motto!
Allmänt | | 2 kommentarer |

New Yorker tights gör debut på gymmet

Oj hörni!
Nu är det nog en bra tid sedan ni såg av mig här på bloggen. Men mina 11.5hs skoldagar håller på att ta livet av mig. Så såg förra veckan ut, den här veckan innehåller bara 2 sådana dagar... Nåväl, framtiden får visa hur/om jag klarar av detta! 

Nu ska vi prata något mycket roligare! Nämligen kläder och träning. I maj när jag och min pojkvän var till Palma kunde jag inte motstå att köpa dessa träningstights inne på New Yorker. En 20lapp fick jag ge för ett par färgsprakande "jomppabyxor" som en av mina vänner så fint skulle uttrycka sig. Dock är ju kvaliteten också enligt priset, men det stör inte mig. Så länge de håller en stund är jag nöjd!

Jag är den som helst har svarta tights och färgglada toppar. Men hur kul är det inte att kunna variera sig?? 


För att inviga dessa på rätt sätt blev det ett ben och rumppass med Ellinor. Vet inte om det var det långa (1.5v typ) gymuppehållet i sig eller de nya tightsen som gav extra energi? Ett riktigt lyckat och långt pass med massor av energi blev det. 

(mina försök att kapa bort sladdarna var ganska halvhjärtat, det kan jag lätt skriva under trots min dåliga syn...)

Nu värker benen och magen är mätt efter klyftpotatis och biff. Å va e no betär en he??

Tidig morgon väntar... ZzzZzz...
| | Kommentera |
Upp