Stadium Vasa

Jag tror nog ingen som bor i Vasatrakten har lyckats missa att Stadium öppnade igår! Själv tycker jag väldigt bra om Intersports utbud här i stan eftersom de har typ allt. Men eftersom det var öppning och en butik fullt med träningskläder kunde jag inte motstå frestelsen. Hade två timmar över mitt på dan och gick dit med Frida och Erika. Riktigt bra öppningserbjudanden tyckte vi att de hade, även om jag hört många som varit missnöjda.

 Några saker fick jag med mig hem:

Vattenflaskan (+en nyckelring) fick jag när vi kastade nån boll där utanför. Lite taktik låg det bakom mina kast nog  ;) 

Närmare look på inköpen får ni säkert senare. Men den knallrosa tröjan högst upp i högra hörnet + tightsen under var ett av öppnings erbjudandena 29.90€ tillsammans var de, helt bra om du frågar mig. Inte direkt av bästa kvalitet men...


| | Kommentera |

När andra firar WBN

Hej på er!
 
Idag har varit en riktigt lugn stressdag. Ja, en dag med devis mycket stress hit och dit. Jag hade sovmorgon iallafall! Började först 10, ja tro det eller ej men det är sovmorgon för mig den här hösten verkar det som. Vi hade gymnastik och orientering, på andra sidan stan förstås. 25 minuter på mig hade jag att ta mig hem på cykel, duscha, äta och ta mig till skolan innan nästa lektion började. Mat hann jag inte få i mig, men smart som jag var hade jag gjort en matlåda som fick 9/10 poäng! Sen blev nästa föreläsning plötsligt inhiberad och jag hade plötsligt en timme över. Så jag hann träffa Isa och äta en panini innan kvällskursen började. 
 
Att hålla koncentrationen i 4h med 10 min paus mellan är svårt. Och speciellt svårt för mig. Nå, jag vet iallafall att jag ska producera 20 sidor text inom den närmsta månaden, typ. Tömd på hjärnceller gick jag hem och satte mig i soffan för att läsa en artikel till en annan kurs. 
 
Förstår ni hur rolig dag jag haft medans andra hoppat runt i Vasa, druckit shots/eller limsa och samlat stämplar? (Wasa by night) Till mitt försvar kan jag säga att jag har ätit popcorn. Som var riktigt bra!
Är det någon annan som gjort skolarbeten ikväll istället för att gå på WBN?
 
Höstmys 2014
Allmänt | | Kommentera |

Jag hinner inte med!

Hej på er!

Livet rullar på men det gör inte bloggen. Inte av sig själv iallafall. 
Min "nya" kämppis har jag haft slarvat med mig till Åvist. Hon klarade sig helt bra, även om hon säkert fick en kulturchock. Jag vet att invånarantalet i Åvist jämfört med Stockholm inte är så big deal, några nollor hit eller dit är väl typ samma. Dock tror jag mängden skyskrapor kan komma som ett slag i magen! Ett och annat träd fick Emelie också se. Men några bilder från helgen kommer i ett senare skede. 

Jag skulle nämligen prata om tiden. Den räcker helt enkelt inte till. Dygnet har för få timmar! Hela dagen har gått åt till att räkna matematik. Helt roligt tycker jag det är, faktiskt! Men dags och tänka så nu när vi ska ha nån tent imorgon och facit har varit min bästa vän idag. Jag är den personen som inte skriver av facit men jag vill stegvis kunna se så jag gör och räknat rätt. Annars blir jag väldogt osäker. Detta är då inte bästa vanan att ha om man ska ha tent. Än mindre med antal rätt på väldigt hög procent. Suck också! Nå, till sist måste del väl godkänna mig? Jag är optimistisk och tror att tiden till att plugga inför nästa tillfälle är mer. 

Hade!| | Kommentera |
Upp