Hunger Games och kattmys

Hej på er!
 
Jag har haft fullt upp denna helg, precis som de flesta andra dagar denna vecka. I lördags sålde jag på julmarknad i Bennäs och idag har jag sålt i Lillby. Eller någon vidare försäljning var det inte, men roligt att vara där iallafall! 
 
Nu ikväll har vi varit på Hunger Games på bio. Den var väl sådär, helt bra nog!
Nu har jag myst lite med kissen Arnold, som blir bara goosigare och goosigare för var dag som går. 
Känner mig trött och sliten. Ska sova några timmar innan jag bilar iväg till Vasa imorgon. 
 
 
Om man är en riktig konstig katt siktar man in sig på salladsskålen (som jag förövrigt plundrat en stund tidigare)
 
 
Allmänt, vardag | | Kommentera |

DIY- virkad mini uggla

Tänkte börja ge er lite fredagstips varje vecka. Dels för att jag ska komma igång med bloggningen men främst för att jag vill dela med mig av ideér och andra roliga handarbet/pyssel. Förhoppningsvis ska jag även inspirera någon annan att prova på. Vissa kommer jag prova på själv innan jag tipsar er läsare, andra gånger sparar jag inspirationen och återkommer till min blogg när ett nytt projekt ska startas. Denna typ av inlägg kommer att publiceras i kategorin "DIY projekt" (ibland också i tips till er).
 
Idag ska jag tipsa er om en bild jag hittade på en grupp på Facebook. Har inte frågat om lov av ägaren till bilden eftersom jag inte hittade någon... (watch out we got a badass over here) Skömt å sido, inspiration och glädje skadar väl ingen?
 
Jag hittade ett collage hur man snabbt och enkelt virkar en mini uggla. Bilderna är beskrivande men det kan vara bra att ha lite förkunskaper. 
 
Som ni ser visar bilderna mest hur man sätter ihop alla delar. Det går bra att prova sig fram. Det man behöver använda sig av är luftmaskor, fastamaskor och fantasi! Är det någon som provar? Visa mig gärna resultatet isåfall :)
 
Om någon vill ha en mera ingående beskrivning på en virkad uggla i modell större kan jag tipsa HÄR. Jag ska definitivt prova på en av varje modell! Den dag jag har tid över vill säga...
Allmänt, DIY projekt, Tips till er | DIY, tips, uggla, virka | | Kommentera |

Myskväll

Jag kände att det var dags att pausa från allt som har med skola och träning ikväll. Jag behöver det, behöver hinna fokusera på mitt eget välmående. Inte imorgon, inte nästa vecka. Nu. Nu ikväll. 
 
För att lyxa till min filmkväll (och för att äta ur kylskåpet lite) fixade jag till lite gurka och morot samt poppade popcorn. Tekoppen är varm och fylld med grönt te. Grönt te är väldigt rik på antioxidanter för den som inte visste. 
 
 
 
 Älskar min stora gråa popcornsskål. Hittad på loppis förra året och utan skavanker!
 
 
Jag måste säga att jag trivs bättre och bättre i mitt rum (och i vår lägenhet också för den delen). Det tog en tid innan jag lärde mig att acceptera tapeterna men idag gillar jag dem faktiskt! Visst, inget annat än vitt matchar med dem, men det måste det inte göra. Inte för min skull iallfall :)
 
För er som hälsat på hos mig vet att jag tidigare haft sängen upp efter väggen. Nu har jag varit tvungen att svänga på den eftersom det drog så kallt från fönstret och jag kände mig halv stockad hela tiden. Huset är byggt på 1950-talet så man kan nog inte riktigt förvänta sig att det ska vara helt tät ;)
Allmänt, Fotografering, Inspiration m.m, vardag | popcorn, vasa | | Kommentera |
Upp