De fabulösa tutorerna

Hej på er!
Nu börjar det vara en tid sedan ni hörde något av mig. Sanningen är att jag haft mycket att göra den senaste tiden. Lite bilder och sånt från Palma kommer under höstens gång (JA, det är höst nu, svinkallt och mörkt). 
 
Jag är gulistutor iår och denna vecka har all min tid gått åt att hjälpa dem och hitta på en massa skoj. Jag har även hjälpt min nya kämppis en del eftersom hon flyttat till Finland från Sverige. Bra val tycker såklart jag ;) Av den tid vi hidtills umgåtts så tycker jag det går hur bra som helst! Min egna skola börjar på tisdag. Helt confused i och med att mycket med kurser, kursnamn och struktur har ändrat och vi ligger liksom lite mitt i det hela. Men det ska nog ordna sig bara skolan börjar. 
 
Heidi, Paulina och Jonatan
 
Eftersom latheten tog tag i mig den här tiden på dygnet skickade jag bilderna till min fb, vilket i sin tur förklarar den horribla kvaliteten på bilderna. Så ursäkta mig, detta ska inte hända igen. Men visst ser vi glada ut? Inte världens normalaste kanske, men vi är ju också tutorer för speciallärare och mottot är att man ska få vara som man är. 
Allmänt | | Kommentera |

Ganska bra dag idag!

Iallafall med tanke på temperaturen! Mulet, ja! Men över 30 grader på mätaren. 3 dagar kvar. Kommer tyvärr inte se ut som en pepparkaka, vilket mina pigment inte skulle tillåta, men någotsånär uppvilad hoppas jag bli iallafall. Behöver ännu slappna av för att orka med hösten..  Hur kommer det sig att jag mest känner för att träna? Troligen min syns på den egna kroppen för tillfället.

| | Kommentera |

När regnet faller och åskan dundrar i Palma...

Hej!

För er som missat har jag semester. En ganska kort men uppvilande och skön en. Jag passade på att voka flyg till Palma de Mallorca för att hälsa på min farbror. Igår var solen uppe och lika varmt i havet som på labd, om än inte varmare i vattnet. Bilder från gårdagen kommer lite senare. 

Lär ha ganska mycket slötid över här idag för regnet faller och åskan dundrar. Synd... Har inte så många dagar att sola upp mig på så jag kommer väl vara lika vit när jag reser hem om detta väder ska hålla i sig... Som det ser ut kommer det se lika ut imorgon. Meeen, jag får ju njuta av att göra ingenting och dricka lite vin mellan varven. Har ätit en sen frukost, tittat på serier i nattlinne och nu borde jag kanske avsluta amin protest mot regnet och dra på mig lite kläder. Tror jag ska ta en snabbvisit till en klädbutik här ganska nära. 
Hoppas ni har det bra hemma och att solen skiner där! 

Igår på favoritstranden här i "Palmaområdet"
| | Kommentera |
Upp