Man ska aldrig säga aldrig

Det är helt mänskligt att man har bättre och sämre dagar. Idag har jag en av de sämre. Jag oroar mig över saker. Saker så som studenten. Tänk att ett prov i några valbara och obligatoriska ämnen ska vara grunden till min framtid.
 
Jag minns när jag i början av högstadiet sa att jag aldrig ska börja gymnasiet och ta studenten. Var är jag idag? Iallafall försöker jag klara av att ta mig igenom dethär. Fram tills våren 2013 sa jag att jag aldrig ska skriva matematik i studenten. När vi väljer vad vi skall skriva till våren kommer det stå att jag skriver matematik som valbart ämne. Vad har jag att lära mig av dethär? Jo, säg aldrig aldrig!
 
Nu kämpar jag som bäst på med att plugga. Plugga hälsokunskap tills det står ut genom öronen på mig. Jag har mina pauser. Pauser som jag sedan ångrar men som jag vet att behövs. Egentligen borde jag ta en lång paus, på en dag eller två. Fast det kommer aldrig att hända. 
 
 
 
Jag saknar även min andra hälft. Han som får mitt hjärta att slå dubbla slag ♥
Allmänt | | En kommentar |

you and me, always and forever

Det var en dag i augusti, den 31 för att vara specifik. Solen sken, det var den sista sommardagen i den sista sommarmånaden och vi är kära. Jag tänkte dela med mig några av mina favoriter! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
To be continued...
Allmänt, Inspiration m.m, personligt | | En kommentar |

Sorg och lycka

Denna helg har varit bra. Jag känner att jag kan säga det, även om fina farfar har blivit begravd. Det var en fin begravning, ett fint avslut! Vi ville minnas de fina stunderna med honom, det fina han gett oss. Nu får vi ta hand om de två som finns kvar, farmor och mormor. De är båda kvinnor jag beundrar!
 
Överlag har vi inte gjort mycket i helg. Mest varit i Åvist och umgåts med familjen. En dag körde E, P och O med "lindo bilen" medan jag skördade de sista rödvinbären och besökte min farbror. Efter begravningen på kvällen åt vi grillmat eftersom ingen orkade fixa till någon mat (det hade ändå blivit smörgåsar som lämnat över från begravningen). I söndags plockade jag lingon och fick även med E i skogen en stund. Sedan såg vi Formel1 med pappa och när det var slut åkte karlarna till pappsens verkstad för att skruva bil. 
Jag njöt ihelg, och jag vet precis varför! 
 
Däremot njuter jag inte lika mycket nu. Det är måndag och studentskrivningarna har sparkat igång. Hörförståelsen i det andra inhemska språket (finska) gick inte alls bra. Nej inte alls. Några polistermer hade ju inte jag pluggat in precis... Fast nu deppar jag inte mer över det! Desto mer taggad att klara av resten! 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp