dagarna dom går och går

Sommarlov. Praktik. Sol. Glädje. Bikini. Sola. Pojkvän. Åvist. Kållby. Audi. Mercedes. Krogen. Fast 6. Solnedgång.  Bastu. Ledsamhet. Dumle. 
 
Så kan jag sammanfatta de senaste dagarna. Har flyttat hem från Vasa och i lördags körde jag, eddi och mamma iväg till min avslutning. Avslutade kvällen i Markby och cruisade runt i lilla Jeppis. Älskling fick körkort i fredags (samma dag som han fyllde) så jag har knappt fått köra på hela helgen. Kom till kållby i torsdags och imorse (måndag) rörde den på sig. Fast roligt är det att sitta på också! 
 
Min extra frass när den andra är i skolan :)
Allmänt | | En kommentar |

virkat hela natten lång

Vet inte hur jag har klarat av denhär dagen,  men på något sätt lyckades jag!  Sov två timmar eftersom jag var tvungen att göra klart mitt hobby projekt.  Har alltid trott att deadlinen var först nästa vecka men tydligen inte. .. Så jag satt med det många timmar minsann! Virkade sista lappen och virkade ihop allt från halv 10 till halv fyra på natten. Somnade halv fem och steg upp och gick i duschen sju. Det finns så mycket att skriva,  men eftersom skolan trycker på måste det vänta lite tills jag får tid. Då får ni se. Men nu ska jag plugga vidare och sedan sova. Jag vet minsann en som kommer att vara död ett par dagar framöver! 
Allmänt | | Kommentera |

Det är mycket nu

Har idag stressläst en roman eftersom en romananalys ska vara inlämnad imorgon. Nu är som tur analysen klar och jag har påbörjat min finska bokrecension. Imorgon och på onsdag har får vi sluta klockan 12. Känns så himla skönt eftersom vi annars hade gått till halv 5 och halv 3. Har ända sedan skolan slutat suttit med skolarbeten så någon träning har jag inte hunnit med idag. Tyvärr. Men imorgon kör jag pånytt! Då borde jag ju ha lite tid över iallafall.
 
Min baslåda är även kopplad och utan han som står mig kär (filosofiskt inslag) hade detta varit omöjligt. Så otroligt tacksam! Brorsan hjälpte också till, vilket kanske var bra för jag tappade humöret helt och blev trött. Men annars gick det väl ganska smärt fritt. Eller?
 
I övrigt så händer det så mycket i mitt liv nu att jag knappt hinner andas. Utan min to do- list hade jag nog varit död nu. Så tacka vet jag den! Ska förresten visa mitt sängöverkast som jag håller på att virka, men det får ni se när det är klart. Det är på slutrakan iallafall!
 
Ihoptryckt gris och garage nisse här hej!
Allmänt | | En kommentar |
Upp