Skräckblandad förtjusning

Lättnaden men samtidigt också skräcken som infinner sig när man skickat in ett nästan 20 sidor långt arbete. Lättnad över att ha gjort det klart och klarat deadlinen med ca 30 minuter till godo. Skräck för att inte få det godkänd. Nu hoppas vi på det bästa, så blir jag kanske klar med hälsokunskapen snart! 2 kurser på gång och 1 kurs till våren, sen är allt klart! Förutsatt att jag klarar några tenter och blir godkänd i några uppgifter. 
 
Nu kan livet börja! Imorgon ska jag sitta med näsan tryckt i en bok! Och inte vilken bok som helst då, nä kurslitteratur inom neuropsykologi! Haha, detta eviga skolarbete kommer aldrig ta slut. Men det värsta är förhoppningsvis över. Vilken lättnad!
 
Arkivbild från 2013
Allmänt | | Kommentera |

Still alive

Hej! Jag lever ännu, även om jag ibland får känna efter ordentligt. 

Dock har jag inte så värst mycket tid över. Det märks till viss del... Någon säger jag snapchattar mera sällan, en annan tkr jag aldrig har tid att komma med på gym, en tredje märker det eftersom jag aldrig bjuder på kaffe mera och så vidare... Själv märker jag det också. till exempel:
- Jag brukar se alla Paradise Hotel dagen efter de kommit på tv och senast fredag samma vecka. Nu har det nog kommit mååånga avsnitt och flera veckor gått sedan sist. Borde kanske behöva se ikapp, men när?
- Mitt rum här i Vasa brukar alltid vara ganska så välstädat och dammsuger brukar jag göra åtminstone en gång i veckan. Hur har det gått i höst då? Ehm ja... Idag när jag skulle läsa på tent var ju en ypperlig tidpunkt att hitta på något. Så nu är alla lister fria från damm och sängen har fått inta "vintertid". 
- När alla andra frågar om jag kommer med ut hamnar jag att säga nej. Nu har jag ju faktiskt varit på en sitz förra veckan, men det har andra orsaker bakom. Och helger är inte till för att festa eller träffa människor. Det är kurs eller uppgifter som står på schemat då! Så även 2 veckor framöver...

Ja om vi skulle ta och avsluta klagovisan där. Nu har jag fått skriva av mig! Idag har jag även handlat. Det händer inte heller så ofta nuförtiden. Inte ens varje vecka, hehe. Men nu klarar jag mig iäen stund igen. Både när det gäller mat och studiematerial. Och försenad födelsedags prestent åt brorsan är också inhandlad. Sisådär flera veckor efter pga att jag inte hunnit in till stan... 


Har njutit av mitt städade rum och tentläsning ikväll. Imorgon blir det en efterlängtad sovmorgon! ❤ 


Stt vintern är på inkommande är helt trevligt det också, då får man tända massor med ljus (kölden, mörkret, snön och allt krångel vintern medför är dock inte lika trevligt).
| | Kommentera |

En fråga och en tung söndag

Godkväll på er!
 
Jag fick en fråga förra veckan, nä vänta nu, för två veckor sedan... men har inte hunnit svara på den förän nu. Det var någon som funderade på hur långa skoldagar jag hade i medeltal och hur många deadlines inom en månad (något vettigt svar kommer denna anonyma människa inte få). 
Jag vill börja med att poängtera att något som jag kanske tycker känns tungt och stressande kanske är någon annans vardag, de kanske rent ut sagt vill ha stressigt och 1000 bollar i luften samtidigt. Så snälla ni, kom ihåg det...
 
När det var som värst, en vecka när 12h skoldag upprepades 3 gånger, ja då var man slutkörd till helgen. Inte nog med det så hade jag även kurs på lördag från 9-15. Men annars var nog skoldagarna ca 8 timmar (de 2 resterande). Förra veckan hade jag bara 2 dagar som var 12h och kurs på lördag har jag fått stå ut med några helger nu. Men nu blir det en kort paus med det tror jag. Iallafall nästa helg!
 
Nu är en massa tenter också på gång. Två matematik tenter inkommande vecka och några andra deadlines. Åtminstone en tenamen varje vecka resten av året om jag ej räknat fel. Jag vet att jag delvis ställt till det själv med mina extra kurser på ÖPU men det är sista chansen att gå dem där nu iår, så jag vill inte lämna det. 
Egentligen är det inte de långa dagarna i skolan som varit stressande. Mer de uppgifter som lämnar på hälft! 
Jag antar studierna ska vara lite stressande ibland. Då vet man ju i allafall att man lever!
--------------------------------------------------------------------------------------
Idag är en sån dag som varit extra tung. Edward kom hit igår kväll, tack och lov. Vi var på klassträff med min gamla ABI klass och somnade relativt tidigt. Jag ansträngde mig för att vara glad och social, vilket jag vill tro jag lyckades med något så när iallafall. Nått sprudlande humör har jag däremot inte varit på idag. När jag träffade två klasskompisar för att se igenom lite material till morgondagens tent var jag påväg att somna fast jag satt på golvet. När jag kom hem stirrade jag i taket. Nu äntligen mot kvällen har jag fått lite engeri tillbaka. Ibland måste jag erkänna det är tungt och det kan bli lite mycket, och just idag har det varit en sån dag. Men en dag i taget, en inlämningsuppgift i taget, en tent i taget. 
God natt, jag hoppas på ny energi och humör imorgon! Kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp