Påsklördagen

Livet går vidare även om jag inte bloggat. Jag har firat min sista dag som omyndig i jacuzzi och i Markby med mycket folk. Har även hunnit gå påskhäxa med tjejerna bus som var allt från en kanin till en vampyr. Dagen var helt sjukt bra rakt igenom och jag kommer sakna det sjuttonde året i mitt liv. Nu fortsätter det, det 18 kommer bli så bra och så mycket bättre.
 
Här kommer min gårdag i bilder:
 
Började dagen på bästa sätt, naturell youghurt med start och havtornsbär. Kläckte även ur mig att jag hade druckit kaffe kvällen innan, två minuter efter hade pappa slängt upp en mini kaffekopp åt mig. Ja, mittiallt blir det en kaffe drickare av mig också!
 
Jag: Oscar vad ska du klä ut dig till idag?
Oscar: Jag har ingen aning...
Jag: Du kan ta min rosa gris one piece och vara en påskgris.
 
Tjejerna bus: Vampyr och kanin
 
Påskhäxor i Åvist
 
Mycket godis fick de!
 
Min nya kramkompis!
 
Sol och jacuzzi!
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

bästa känslan...

... är nog att slänga sig i en nybäddad säng med nytvättade lakan! Vilket jag precis gjort.
Har varit hos mormor ikväll där morbror och moster med familj fanns! Pratat om lite allt mellan himmel och jord. samt druckit mormors "häxssaft".
 
Imorgon är det fredag, ja till och med långfredag om jag förstått saken rätt. Då passar det bra med ett revybesök! Denna gång sitter vi i publiken på Jeporevyn! Hoppas på lika bra som ifjol.
 
som ni ser så har dethär varit en helt...vanlig torsdag...
Allmänt | | Kommentera |

Påsklov dag 1

Hemma i Åvist och påsklov. Solen skiner och mitt rum är nystädat. Hade tänkt städa redan igår men mamma kom på den smarta iden av vi skulle spela wordfeud mot varandra. Så vi lämnade i soffan hur länge som helst! Idag har jag iallafall flyttat ut alla grejjer, dammsugit, skrurat och torkat damm. Flyttade även sängen lite. Men mitt rum är så arma litet att ingenting är bra...
 
Nu ska jag försöka skriva lite på mitt slutarbete... och framför allt fundera ut hur jag vill fortsätta!
Ha en fin... torsdag ni! :)
 
Eftermiddagar i Vasa spenderar jag helst såhär nuförtiden.
 
Denhär pricken hjälpte mig att städa (jag fick sätta honom i en "hylla" för att han var i vägen hela tiden). Den andra sprang som en dammsugare under sängen och samlade damm.
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp