Palma de Mallorca AUGUSTI del1

Morr också. 
 
Har suttit hur länge som helst och försökt föra över bilder från telefonen till datorn. Tänkte först inte hitta bilderna och när jag äntligen gjorde det och fick dem överförda är de hur små som helst... Suck! Därtill är E på jobb inatt så jag har ingen som jag kan tvinga att hjälp till. 
 
Men, ska försökta lura telefonen lite så ska vi se hur det går. Här borde lite bilder från min senaste resa till Palma komma. Första dagen blev det en 22km cykeltur strax innan solen skulle gå ner. Det var härligt, även om min farbror gav mig den dåliga cykeln. hehe! På dagen hade vi även hunnit besöka min favoritstrand riktigt nära Palma.
 
Sedan regnade det i 3-4 dagar, En massa åska och förstås överflödigt med moln... Typiskt min rese-tur... Alltid dåligt väder och regn när jag reser, nästan alltid iaf. Sedan mot slutet av veckan blev det fint! Även om vi sov bort hela lördagen då vi på fredagsnatten provat på nattlivet i Palma. Ännu idag kan jag känna ånger över att jag inte köpte ny biljett hem och var en vecka längre. Men, verkligheten slog emot och kanske det ändå var för det bästa?
 
Även om det var andra gången på under två månader som jag var dit är jag inte klar med stället. Inte för att jag är den sorts person som tycker om att turista väldans mycket. Ialla fall inte gå på museum och besöka uråldriga stenar som blivit en sevärdhet av någon anledning. Så intresserad av kultur har jag inte blivit ännu iallafall (kanske när jag är 40?). Däremot har jag flera härliga stränder som "lokalbefolkningen" tipsat mig om som jag aldrig hann se. Jag simmade en gång nu den här gången också( bara för att morsan skulle få spader annars, badkruka som hon är), och det var på samma ställe som i juni. Men det finns säkert 100 andra mysiga stränder att upptäcka. 
 
 Ps. Hade ingen systemkamera med mig denna gång utan alla foton är tagna med mobilen. Är det semester så är det!
 
 
 
 
 
 
 
 
To be continued...
Allmänt, Skojj, Världen, festligheter | palma, spain | |
#1 - - TIDSTJUVEN:

Så härliga bilder! :D

Svar: Tack så mycket!! Det var härligt i verkligheten också :D
Paulina Grön

Upp