Lite tung och tom i huvudet

Hej på er! 
 
Det nya året började inte speciellt bra om vi säger så. Jag drogpå mig en REJÄL förkylning efter ett arbetspass och har mer eller mindre dött flera gånger sedan 3,5 dagar tillbaka. Fick ringa till jobbet natten till måndag och säga att jag inte är speciellt säker på att jag överlever till morgonen och att det vore bäst att ta in någon annan så jag inte smittar ner hela huset. Jag överlevde natten och somnade efter kl 5 på morgonen. Den dagen införskaffades nässpray, vilket olyckligtvis hade tagit slut förra vintern, och tänk att en liten spray kan göra så mycket för överlevnadens skull! Nåja, tro det eller ej men efter dunderdrycker, bafucin och nässpray tror jag denna förkylning håller på att reda upp sig. Jag som aldrig blir av med en förkylning på mindre än en vecka eftersom febet inte är något som min kropp tycks gilla. 
 
Annat då? Jag har fortfarande en hög med skoluppgifter gjorda och ska börja med dem nu innan det är för sent! Tydligen går dagarna allt för snabbt och på måndag ska jag tilbaka i skolbänken. Som tur har jag endast två lektioner textilslöjd den första veckan (som jag har extra), och tydligen även en helgkurs som jag på något sätt lyckats förtränga... 
 
Jag har ännu en nyhet, kanske den bästa och som orsakat många sömnlösa nätter. Tankarna har snurrat, planerna lika så och oron har knagat hål i hjärnbarken, men allt ser ut att lösa sig och bli helt super! Ni får kika in här senare om ni är intresserade av att veta mera. 
 
 
Förutom att jag saknar värmen i detta -28 gradiga Finland så har vi även haft översvämning/ vattenläcka i Vasalägenheten. Men någon skulle drabbas denna gång och de ovanför drabbades i somras, så nu var det vår tur. Något man tydligen får räkna med när man bor i ett gammalt hus med dåliga rör. Vi fixade situationen så gott vi kunde även om hela badrumet, hallen och lite av köket var täckt av vatten. Ännu har vi inte hört något om nån renovering och förhoppningsvis dröjer det en stund till. Vi klarade oss utan drunkning och nästan inga saker förstördes, tack och lov för det!
 
Allmänt, personligt, vardag | | En kommentar |
Upp