Virka gulligaste ugglan!

Hej på er!
 
Jag vill bara tipsa om ett jättegulligt mönster på virkade ugglor. Mönstret har en bra uggletutorial som visar hur du ska virka om du vill ha bilder som stöd. Jag har virkat två varianter. Den gröna ugglan är med virknål nr 3,5 och följer mönstret. Den rosa har jag minskat med 1/3 (jag kan mejla om någon önskar) och även den virkad med samma grovlek på virknålen. 
 
Mönstret hittar ni på HÄR (svartahuset.blogspot.com)! Det är ett väldigt enkelt mönster att följa om du kan grunderna. Mönstret baserar sig nämligen endast på fm, lm och sm (fastmaskor, luftmaskor och smygmaskor)
 
Såhär ser mina ugglor ut:
 
 
 
 
Helt söta va? (Mycket sötare i verkligheten dessutom) 
 
Dessa ugglor är tillverkade för en uppgift i skolan. I fortsättningen blir det mer neutrala färger skulle jag tro, och kanske en och annan julklapp/födelsedagspresent. ♥
 
 
Allmänt, DIY projekt, Inspiration m.m, Made by me, Skola, Tips till er | DIY, handarbete, skola, virkad uggla | |
#1 - - Rebecka:

Vilka fina och söta ugglor! Borde kanske prova på att virka såna, tror min pojkväns syskonbarn skulle gilla dem :) Hur länge tog det för dig att virka en? Om man skulle ännu hinna till julen.... :)

Svar: Oj tack så mycket! Det skulle de säkert uppskatta :) Det gick nog snabbt, så du hinner helt säkert till julen! Några timmar och sen är de klara, men det beror helt på hur van virkare man är, och beroende på storlek :) Tog ingen tid så kan inte säga exakt men jag tycker de är enkla att virka! :D
Paulina Grön

#2 - - Ingmarie persson:

Skulle vilja ha mönster på lilla rosa ugglan 😀 kan du maila det?
Mvh
Ingmarie Persson

Svar: Hej! Sök på svartfårets hemsida eller googla virkade ugglor så borde mönstret dyka upp. Om du inte hittar kan jag maila dig adressen :)
Paulina Grön

Upp