Myskväll

Jag kände att det var dags att pausa från allt som har med skola och träning ikväll. Jag behöver det, behöver hinna fokusera på mitt eget välmående. Inte imorgon, inte nästa vecka. Nu. Nu ikväll. 
 
För att lyxa till min filmkväll (och för att äta ur kylskåpet lite) fixade jag till lite gurka och morot samt poppade popcorn. Tekoppen är varm och fylld med grönt te. Grönt te är väldigt rik på antioxidanter för den som inte visste. 
 
 
 
 Älskar min stora gråa popcornsskål. Hittad på loppis förra året och utan skavanker!
 
 
Jag måste säga att jag trivs bättre och bättre i mitt rum (och i vår lägenhet också för den delen). Det tog en tid innan jag lärde mig att acceptera tapeterna men idag gillar jag dem faktiskt! Visst, inget annat än vitt matchar med dem, men det måste det inte göra. Inte för min skull iallfall :)
 
För er som hälsat på hos mig vet att jag tidigare haft sängen upp efter väggen. Nu har jag varit tvungen att svänga på den eftersom det drog så kallt från fönstret och jag kände mig halv stockad hela tiden. Huset är byggt på 1950-talet så man kan nog inte riktigt förvänta sig att det ska vara helt tät ;)
Allmänt, Fotografering, Inspiration m.m, vardag | popcorn, vasa | |
Upp