Man ska aldrig säga aldrig

Det är helt mänskligt att man har bättre och sämre dagar. Idag har jag en av de sämre. Jag oroar mig över saker. Saker så som studenten. Tänk att ett prov i några valbara och obligatoriska ämnen ska vara grunden till min framtid.
 
Jag minns när jag i början av högstadiet sa att jag aldrig ska börja gymnasiet och ta studenten. Var är jag idag? Iallafall försöker jag klara av att ta mig igenom dethär. Fram tills våren 2013 sa jag att jag aldrig ska skriva matematik i studenten. När vi väljer vad vi skall skriva till våren kommer det stå att jag skriver matematik som valbart ämne. Vad har jag att lära mig av dethär? Jo, säg aldrig aldrig!
 
Nu kämpar jag som bäst på med att plugga. Plugga hälsokunskap tills det står ut genom öronen på mig. Jag har mina pauser. Pauser som jag sedan ångrar men som jag vet att behövs. Egentligen borde jag ta en lång paus, på en dag eller två. Fast det kommer aldrig att hända. 
 
 
 
Jag saknar även min andra hälft. Han som får mitt hjärta att slå dubbla slag ♥
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Kram <3 vi får ta och träna hårt nästa vecka och samla energi efter dina skrivningar :) tänk om jag skulle laga mat åt dig nästa vecka :D du kommer klara skrivningarna galant, du är smart, snäll och snygg och det bästa som hänt min kära lillebror <3 ni är underbara <3 alltid lika roligt att höra dina tankar vännen:) lycka till i skrivningarna ;)

Svar: Tack E, blir så glad då du säger så! Mat låter alltid bra, sammma gäller träning! Kram ♥
Paulina Grön

Upp